ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
 
РІШЕННЯ
 
                    №
 м. Володимир-Волинський
 
Про затвердження Положення
про призначення стипендій
Володимир-Волинської міської ради
для  обдарованої  молоді
«Майбутнє Володимира»
 
Відповідно до рішення міської ради «Про міську  комплексну цільову  програму розвитку освіти, молоді  та спорту на 2018-2022 роки» від 16.11.2017 року №21/12  зі змінами,  керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада:
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Затвердити в новій редакції Положення про призначення стипендій Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира» (додається).
  2. Управлінню з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Бігун О.А.) забезпечувати прийом документів на кандидатів для призначення стипендій та подачу їх на розгляд експертної комісії з призначення стипендій.
  3. Централізованій бухгалтерії управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Новосад Т.М.):
    1. 1 Передбачати видатки та щомісячно проводити виплату стипендій Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира» в межах бюджетних призначень;
    2. 2 Забезпечити виконання рішення Володимир-Волинської міської ради від 04.06.2021 №7/21 «Про призначення та виплату стипендій Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира»».
  4. Управлінню бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Субицька О.М.) забезпечити фінансування заходів програми в межах бюджетних призначень.
  5. Вважати таким, що втратило чинність рішення Володимир-Волинської міської ради від 08.04.2016р.  № 7/3 «Про затвердження Положення про призначення стипендій Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира».
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва.
 
 
 
Міський голова                                                                        Ігор ПАЛЬОНКА
Оксана Бігун 23628
      
Пояснювальна записка
 
до проєкту рішення міської ради ««Про затвердження Положення про призначення стипендій Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира»».
 
З метою нагородження представників молоді Володимир-Волинської міської територіальної громади які відзначилися в галузях навчальної, науково-дослідницької, краєзнавчої, творчої, спортивної, трудової та громадської діяльності з метою підтримки обдарованої молоді, створення умов для виховання інтелектуальної та творчої еліти громади управлінням з гуманітарних питань було підготовлено відповідний проєкт рішення Володимир-Волинської міської ради «Про затвердження Положення про призначення стипендій Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира»».    
 
 
Начальник управління                                                                           Оксана БІГУН