ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Насіба Мірзоєва

Доповідач:

Насіба Мірзоєва

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

21.07.2021

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 59
Про внесення змін до рішення міської ради від 30.11.2020 №1/8 «Про умови оплати праці міського голови, першого заступника міського голови, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, секретаря ради, керуючого справами виконавчого комітету, старост»

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
                         №
м. Володимир-Волинський   
        
Про внесення змін до рішення
міської ради від 30.11.2020 №1/8
«Про умови оплати праці міського голови,
першого заступника міського голови,
заступників міського голови
з питань діяльності виконавчих органів
міської ради, секретаря ради, керуючого справами
виконавчого комітету, старост»
 
          Відповідно до ст. 27 Закону України «Про державну таємницю», п.п. 63,68 «Порядку організації та забезпечення режиму секретності в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.12.2013 року № 939 (зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 15.06.1994 року № 414 "Про види, розміри і порядок надання компенсації громадянам у зв’язку з роботою, яка передбачає доступ до державної таємниці" (зі змінами та доповненнями), розпорядження УСБУ в області від 15.06.2021 р. № 40д та розпорядження голови Волинської обласної державної адміністрації від 22.06.2021 року № 20-р "Про надання доступу до державної таємниці", керуючись ст. 25, 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 21 Закону України  «Про службу в органах місцевого самоврядування», Постанов Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006р. від № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами і доповненнями), керуючись  ст. 26 Закону  України  «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
           1. Внести зміни до п.1 рішення міської ради від 30.11.2020 року №1/8 «Про умови оплати праці міського голови, першого заступника міського голови, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, секретаря ради, керуючого справами виконавчого комітету, старост», а саме: доповнити пунктом 1.5. Надбавку за доступ до державної таємниці для роботи з інформацією, що має вищий ступінь секретності «таємно» та мобілізаційного характеру в розмірі 10 відсотків.
          2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.
 
 
 
 
Міський  голова                                                                Ігор ПАЛЬОНКА
Насіба Мірзоєва  0800333262
 
Пояснювальна записка до проєкту рішення міської ради
«Про внесення змін до рішення міської ради від 30.11.2020 №1/8
«Про умови оплати праці міського голови, першого заступника міського голови, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, секретаря ради, керуючого справами виконавчого комітету, старост»

         Відповідно до ст. 27 Закону України «Про державну таємницю», п.п. 63,68 «Порядку організації та забезпечення режиму секретності в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.12.2013 року № 939 (зі змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 15.06.1994 року № 414 "Про види, розміри і порядок надання компенсації громадянам у зв’язку з роботою, яка передбачає доступ до державної таємниці" (зі змінами та доповненнями), розпорядження УСБУ в області від 15.06.2021 р. № 40д та розпорядження голови Волинської обласної державної адміністрації від 22.06.2021 року № 20-р "Про надання доступу до державної таємниці", керуючись ст. 25, 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 21 Закону України  «Про службу в органах місцевого самоврядування», Постанов Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006р. від № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (із змінами і доповненнями), керуючись  ст. 26 Закону  України  «Про місцеве самоврядування в Україні» є необхідність внести зімни до рішення міської ради від 30.11.2020 №1/8 «Про умови оплати праці міського голови, першого  заступника міського голови, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, секретаря ради, керуючого справами виконавчого комітету, старост» для встановлення надбавки за доступ до державної таємниці для роботи з інформацією, що має вищий ступінь секретності «таємно» та мобілізаційного характеру міському голові в розмірі 10 відсотків.
         Прошу Вас винести проєкт рішення «Про внесення змін до рішення  міської ради від 30.11.2020 №1/8 «Про умови оплати праці міського голови, першого заступника міського голови, заступників міського голови  з питань діяльності виконавчих органів  міської ради, секретаря ради, керуючого справами  виконавчого комітету, старост» на розгляд сесії міської ради.
 
 
Начальник відділу з
питань кадрової роботи                                                         
виконавчого комітету міської ради                                       Насіба МІРЗОЄВА
 

ДОДАТКИ

1 9-59 проект рішення.pdf Переглянути