ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6

після комісії з питань регламенту,
депутатської діяльності, захисту прав
людини, законності, правопорядку та протидії корупції
02.08.2021р

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я
____________ №  ________
м. Володимир-Волинський             
 
Щодо запровадження мораторію на зростання вартості природного газу та електроенергії
 
   
З метою недопущення неконтрольованого процесу стрімкого зростання вартості природнього газу та електроенергії, збільшення заборгованості населення за комунальні послуги, подорожчання товарів та послуг, продуктів харчування на виробництво яких витрачається природній газ й електроенергія, відповідно до ст. 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 19, 20 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», Володимир-Волинська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Звернутися до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки і оборони України щодо запровадження мораторію на зростання вартості природного газу та електроенергії (текст звернення додається).
2. Голові Володимир-Волинської міської ради Ігорю Пальонці  забезпечити направлення звернення «Щодо запровадження мораторію на зростання вартості природного газу та електроенергії» до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки і оборони України.
3. Оприлюднити дане рішення на сайті Володимир-Волинської міської ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань власності та житлово-комунального господарства.
 
 
 
Міський  голова                                                                         Ігор ПАЛЬОНКА
Олег Свідерський
 
 


ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я
 
____________№_________
м.Володимир-Волинський             
 
Щодо запровадження мораторію на зростання вартості природного газу та електроенергії
 
 
Проєкт підготовлений фракцією
 «ВО  Батьківщина»
 
З метою недопущення неконтрольованого процесу стрімкого зростання вартості природнього газу та електроенергії, збільшення заборгованості населення за комунальні послуги, подорожчання товарів та послуг, продуктів харчування на виробництво яких витрачається природній газ й електроенергія, відповідно до ст. 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 19, 20 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад»,Володимир-Волинська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
1.Звернутися до Президента України, Прем’єр-міністра України, ГоловиВерховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки і оборони Українищодо запровадження мораторію на зростання вартості природного газу та електроенергії (текст звернення додається).
2. Голові Володимир-Волинської міської ради Ігорю Пальонцізабезпечити направлення Звернення «Щодо запровадження мораторію на зростання вартості природного газу та електроенергії» до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки і оборони України.
3. Оприлюднити дане рішення на сайті Володимир-Волинської міської ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питаньвласності та житлово-комунального господарства.
 
 
Голова Володимир-Волинської
міської ради                              Ігор Пальонка