ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

22.06.2021

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 82
Про передачу Управлінню з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради земельної ділянки по вул.Данила Галицького, 7 у м.Володимирі-Волинському в постійне користування

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
 РІШЕННЯ
                         №  ________
м. Володимир-Волинський
 
Про передачу Управлінню з гуманітарних
питань виконавчого комітету Володимир-Волинської
міської ради земельної ділянки по
вул.Данила Галицького, 7 у м.Володимирі-Волинському
в постійне користування
 
           Розглянувши клопотання начальника відділу культури і мистецтва Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради про передачу в постійне користування земельної ділянки за адресою вул.Данила Галицького, 7 у м.Володимирі-Волинському, відповідно до ст.12, 20, 79-1,  92, 96, 122, 123  Земельного кодексу України, Закону  України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Закону України «Про Державний земельний кадастр», п. 6 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності»,  керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
         1. Передати в постійне користування Управлінню з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради земельну ділянку площею 1847 кв.м., кадастровий номер 0710200000:01:001:1454, за адресою м.Володимир-Волинський, вул.Данила Галицького, 7,   для обслуговування приміщення районного будинку культури (будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування),  право комунальної власності на яку зареєстроване в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 12.11.2015р. за  № 12019553.
          2. Юридичній особі зареєструвати речове право на земельну ділянку відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
3.  Юридичній особі виконувати обов’язки землекористувачів, визначені ст. 96 Земельного кодексу України.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953
 

ДОДАТКИ