ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Ігор Возний

Доповідач:

Ігор Возний

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

22.06.2021

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 23
Про відключення споживачів від мережі центрального опалення і гарячого водопостачання

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ   СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 
від ___________ № ______
м. Володимир-Волинський
Про відключення споживачів
від мережі центрального опалення
і гарячого водопостачання
 
            Розглянувши звернення Глусь Н.Г.від 09.02.2021 року № Г-2029, щодо відключення квартири №1, що по вул.Незалежності8, від мережі централізованого опалення і гарячого водопостачання керуючись Законом України “Про житлово-комунальні послуги“, наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019 № 169 “Про затвердження Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води“, відповідно до рішення виконавчого комітету від “Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.10.2020 року № 276 «Про затвердження складу постійної міжвідомчої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж центрального опалення і гарячого водопостачання» при виконавчому комітетіВолодимир-Волинської міської ради,керуючись частиною 1 ст. 59, п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада
В И Р І Ш И Л А :
           
1.КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» (Коба С.А.) здійснити відключення квартири №1, що по вул.Незалежності,8 від мережі централізованого опалення і гарячого водопостачання  в міжопалювальний період до 01 вересня після влаштування в квартирі індивідуального опалення та повного розрахунку за надані послуги.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань власності і житлово-комунального господарства.
 
Міський голова                                                                  Ігор ПАЛЬОНКА
Ігор Возний 38518
 

ДОДАТКИ

1 23 Проект рішення.pdf Переглянути