ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 76

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
 
___________    №______
м. Володимир-Волинський         
   
Про затвердження ліквідаційного
балансу комісії з ліквідації Зарічанської
сільської виборчої комісії
 
Відповідно до ст. 135 Господарського кодексу України, ст. 111 Цивільного кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій» №1009-IX від 17.11.2020 року, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», рішення Володимир-Волинської міської ради «Про ліквідацію Зарічанської сільської виборчої комісії» від 19.03.2021р. №5/41, враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій ради керуючись ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити ліквідаційний баланс комісії з ліквідації Зарічанської сільської виборчої комісії Володимир-Волинського району, Волинської області (ЄДРПОУ 34031115), місцезнаходження: вул. Героїв Майдану, 2А, с. Заріччя, Володимир-Волинського району, Волинської області, 44740, згідно з додатком, що додається.
2. Голові ліквідаційної комісії забезпечити вжиття організаційно-правових заходів, передбачених чинним законодавством, щодо завершення процедури ліквідації Зарічанського сільського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
    3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції; з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.
 
 
 
Міський голова                                                                   Ігор ПАЛЬОНКА
Ірина Лошенюк 35703
                                                                                                  Міському голові
                                                                                                   Ігорю Пальонці
 
 
 
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
 
 
У зв’язку з ліквідацією Зарічанської сільської виборчої комісії відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій» №1009-IX від 17.11.2020 року, рішення Володимир-Волинської міської ради «Про початок реорганізації Зарічанської сільської ради шляхом приєднання до Володимир-Волинської міської ради» від 09.12.2020р. №1/13, «Про ліквідацію Зарічанської сільської виборчої комісії» від 19.03.2021р. №5/41 виникла необхідність завершення процедури ліквідації та затвердження ліквідаційного балансу.
Прошу Вас винести проект рішення  «Про затвердження ліквідаційного балансу комісії з ліквідації Зарічанської сільської виборчої комісії»  на розгляд сесії міської ради.
 
 
 
Керуючий справами                                                              Ірина ЛОШЕНЮК