ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Тарас Киба

Доповідач:

Тарас Киба

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

19.05.2021

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 65
Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
___________  №______
м.Володимир-Волинський
 
Про надання дозволу на розроблення
містобудівної документації
 
Керуючись статтями 4, 8, 17 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності”,  п.4.1, п.4.4 Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 року № 290,  ст. 25, п. 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл на внесення змін до Генерального плану  міста Володимира-Волинського шляхом розроблення Генерального плану міста Володимира-Волинського, а також звіту про стратегічну екологічну оцінку. 
1.1. Фінансування здійснювати за рахунок міського бюджету.
2. Управлінню містобудування і архітектури виконавчого комітету  міської ради (Киба Т.Я.) забезпечити:
2.2. Звернутися до Волинської обласної державної адміністрації щодо визначення державних інтересів для їх урахування під час внесення змін до Генерального плану міста Володимира-Волинського шляхом розроблення Генерального плану міста Володимира-Волинського, а також звіту про стратегічну екологічну оцінку.
2.3. Повідомити через місцеві засоби масової інформації про початок розроблення проекту містобудівної документації «Внесення змін до Генерального плану міста Володимира-Волинського шляхом розроблення Генерального плану міста Володимира-Волинського, а також звіту про стратегічну екологічну оцінку» з визначенням порядку та строків внесення до неї пропозицій фізичними та юридичними особами.
2.4. Забезпечити попередній розгляд матеріалів проекту містобудівної документації «Внесення змін до Генерального плану міста Володимира-Волинського шляхом розроблення Генерального плану міста Володимира-Волинського, а також звіту про стратегічну екологічну оцінку» архітектурно-містобудівною радою при управлінні містобудування і архітектури  міської ради.
 
2.5. Узгодити розроблений проект містобудівної документації «Внесення змін до Генерального плану міста Володимира-Волинського шляхом розроблення Генерального плану міста Володимира-Волинського, а також звіту про стратегічну екологічну оцінку» з органами місцевого самоврядування, що представляють інтереси суміжних територіальних громад, з метою врегулювання питань планування територій у приміських зонах.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
 
Міський голова                                                                  Ігор ПАЛЬОНКА
Тарас Киба 34954