ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 30

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
 РІШЕННЯ
                          №  ________
м. Володимир-Волинський
 
Про затвердження технічних документацій
із землеустрою щодо встановлення (відновлення)
меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
та передачу земельних ділянок у власність
 
              Розглянувши звернення  юридичної та фізичних  осіб  про затвердження технічних документацій із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність, відповідно до статей 12, 38, 40,  116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України,  статей 19, 20, 22, 25, 55 Закону України «Про землеустрій»,  Закону України «Про Державний земельний кадастр», керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних  ділянок в натурі (на місцевості) земель житлової і громадської забудови у м. Володимир-Волинський із земель комунальної власності  згідно додатку1.
2.Передати у власність громадянам  земельні ділянки,  зазначені у додатку1.
3. Передати у власність громадянам земельні  ділянки, які знаходяться у тимчасовому користуванні на умовах оренди із земель житлової та громадської забудови  земель комунальної власності  у м. Володимир-Волинський згідно додатку 2.
4. Припинити  дію договорів оренди землі, вказаних в додатку 2,  на підставі ст.31  Закону України «Про оренду землі».
5. Затвердити Володимир-Волинській міській раді технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) земель житлової і громадської забудови у м. Володимир-Волинський по вул.Луцькій, 1А площею 49 кв.м., кадастровий №0710200000:01:004:0040, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку), в комунальну власність, з метою подальшого продажу в оренду на земельних торгах. 
6.Затвердити Володимир-Волинській міській раді технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) земель житлової і громадської забудови у с. Заріччя по вул. Героїв Майдану 2 Б, площею 0,3732 га, кадастровий номер 0720581600:00:001:1031, для обслуговування приміщення дошкільного закладу та клубу, в комунальну власність.    
7.  Зареєструвати  речові права на земельні ділянки  відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
8. Громадянам та юридичній особі виконувати обов’язки власників земельних ділянок, які передбачені ст. 91 Земельного кодексу України.
9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Антоненко  34953
Інна Лесь             91793