ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Петрук Вячеслав Миколайович

Доповідач:

Петрук Вячеслав Миколайович

Галузь:

Освіта, наука

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

18.05.2021

ВИСНОВКИ КОМІСІЙ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 9
Про призначення та виплату стипендій Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира»

Після розгляду комісії з питань освіти, науки, культури, туризми,
молодіжної молітики, спорту та міжнародного співробітництва 25.05.2021р.

 

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 
                        №
 м. Володимир – Волинський
 
Про призначення та виплату стипендій
Володимир-Волинської міської ради для
обдарованої молоді «Майбутнє Володимира»
 
Відповідно дорішення Володимир-Волинської міської ради від 16листопада 2017р. № 21/12 «Про міську комплексну цільову програму розвитку освіти, молоді та спорту в  м. Володимирі-Волинському на 2018-2022 роки», Положення про призначення стипендій Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира», затвердженого рішенням міської ради від 08.04.2016 року № 7/3 (зі змінами та доповненнями), рішення експертної комісії з призначення стипендій Володимир-Волинськоїміської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира» від 25.05.2021 № 1,з метою нагородження та підтримки обдарованої молоді м. Володимира-Волинського в галузях навчальної, науково-дослідницької,краєзнавчої роботи, творчої, спортивної, трудової та громадської діяльності, створення умов для виховання інтелектуальної та творчої еліти міста, керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада:
ВИРІШИЛА:
1. Призначити щомісячну стипендію Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира», а саме:
- Алєйніковій Марії Володимирівні – Кандидату у майстри спорту з легкої атлетики (стрибки у висоту);
- Вознюк Орисі Анатоліївні – науковому співробітнику сектору обліку паспортизації та наукових досліджень адміністрації Державного історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир»;
- Датчуку Юрію Анатолійовичу – керівнику народного аматорського ансамблю «Володимирські музики»;
- Кузіну Євгенію Валерійовичу – інструктору-волонтеру громадської організації «Зелений маяк»;
- Кручкевич Олені Богданівні – вихователю закладу дошкільної освіти №1 «Дзвіночок»;
- Макарик Віталіні Юріївні – журналістці редакції володимир-волинської міськрайонної газети «Слово правди»;
- Остап'юку Владиславу Володимировичу – вчителю інформатики Володимир-Волинської гімназії імені Олександра Цинкаловського;
- Стрільчуку Дмитру Андрійовичу – вчителю трудового навчання Володимир-Волинської ЗОШ №1.
2. Управлінню освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Петрук В.М.) щомісячно проводити виплату стипендій Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира» в розмірі 621 (шістсот двадцять одна) грн. 12 коп. кожному стипендіату, відповідно до Положення про призначення стипендій Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира», затвердженого рішенням міської ради від 08.04.2016 року № /3 (зі змінами та доповненнями).
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики і спорту, міжнародного співробітництва.
 
 
 
 
Міський голова                                                                                Ігор ПАЛЬОНКА
Вячеслав Петрук 23628
 

 
Пояснювальна записка
 до проекту рішення міської ради «Про призначення та виплату стипендій Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира»
 
 
З метою підтримки обдарованої молоді, створення умов для виховання інтелектуальної та творчої еліти міста і спрямована на стимулювання молоді на досягнення високих результатів у навчанні, фізичній культурі та спорті, творчих здобутків у науково-дослідницькій діяльності, літературі та мистецтві запроваджується стипендія Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира», яка виплачуються щомісячно, протягом року, з 01 липня по 30 червня. Відповідно до рішення міської ради від 08.04.2016 року № 7/3 «Про затвердження Положення про призначення стипендій Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира» (зі змінами) з 1 квітня по 30 квітня 2020 року відбувалося висунення кандидатів для призначення цих стипендій. За даний період надійшло 12 подань. Проте, з них необхідно вибрати 10, адже згідно положення кількість стипендій – до 10 (включно) на 1 рік і вони розподіляються у наступних пропорціях: за досягнення у навчальній та науково-дослідницькій діяльності – 20% стипендій; за досягнення в галузі спорту – 20% стипендій; за досягнення в галузі культури – 20% стипендій та за досягнення у трудовій та громадській діяльності – 40 % стипендій. На засіданні експертної комісії з призначення стипендії Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира» було розглянуто дані подання, з яких обрано та подано на розгляд депутатів Володимир-Волинської міської ради наступних кандидатів на призначення стипендій, тому управлінням освіти, молоді та спорту було підготовлено відповідний проект рішення Володимир – Волинської міської ради «Про призначення та виплату стипендій Володимир-Волинської міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира».   
 
 
Начальник управління                                                                        Вячеслав Петрук
 

 

ДОДАТКИ

1 9 рішення.pdf Переглянути