ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Субицька О.М.

Доповідач:

Субицька О.М.

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.03.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 76
Про втрату чинності рішень Володимир-Волинської міської ради, виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради та Зарічанської сільської ради.

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
 
                       № 
м. Володимир – Волинський
 
Про втрату чинності рішень
Володимир-Волинської міської ради,
виконавчого комітету
Володимир-Волинської  міської ради та
Зарічанської сільської ради
 
         У зв'язку  з  утворенням Володимир-Волинської  міської територіальної громади,  відповідно до Постанови Верховної  Ради України від 17 липня 2020 року №807-IX “Про утворення та ліквідацію районів”, Закону України  від 17 листопада 2020 року № 1009-IX “Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій”,  розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 року №708-р “Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Волинської області”,  з метою приведення у відповідність  рішень міської ради та її виконавчого комітету   відповідно до  ст.11 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”  згідно   протокольного рішення робочої групи  з питань перегляду регуляторних актів від 10.02.2021 року, листа управління житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету міської ради від 12.02.2021р. №120/6-11,  керуючись ст.ст. 25, 59   Закону України  “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
ВИРІШИЛА:

1.Вважати такими, що втратили чинність:

  1.1 рішення Володимир-Волинської міської ради:

-  від 26.06.2018р. №26/6  “Про обмеження режиму роботи закладам, які здійснюють діяльність у сфері розповсюдження лотерей”, 
-   від 20.06.2012р. №18/20  “Про порядок залучення коштів замовників будівництва на розвиток інженерно - транспортної та соціальної інфраструктури міста Володимира - Волинського”,
-  від 08.04.2009р. № 33/3 “Про затвердження Порядку часткового відшкодування з міського бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого підприємництва для реалізації інвестиційних проектів”.

1.2 рішення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради від 16.05.2014р. №134 “Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території м.Володимира-Волинського”.

1.3 рішення Зарічанської сільської ради   від 21.06.2018р. №28/10  “Про пайову участь замовників будівництва у розвитку інфраструктури Зарічанської сільської ради”.

2.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань соціально - економічного розвитку, бюджету та фінансів.

 
Міський голова                                                                          Ігор ПАЛЬОНКА
Оксана Субицька  35710
 
Пояснювальна  записка до проєкту рішення міської ради
«Про втрату чинності рішень Володимир-Волинської міської ради,
виконавчого комітету  Володимир-Волинської  міської ради та
Зарічанської сільської ради»
 
Характеристика  стану речей в галузі, яку врегульовує це рішення
            У зв'язку  з  утворенням Володимир-Волинської  міської територіальної громади виникла  потреба у перегляді діючих  регуляторних актів та проведення аналізу щодо можливості їх подальшого застосування.  Відповідно до розпорядженням міської голови від 03.02.2021р. №33р «Про створення робочої групи з питань перегляду діючих регуляторних актів, прийнятих органами місцевого самоврядування»  10 лютого 2021 року відбулося  засідання робочої групи.   В ході проведення якого,  було  проведено аналіз  31 регуляторного акту   прийнятих   виконавчими органами Володимир-Волинської міської ради та Зарічанської сільської ради.  За результатами  аналізу сформовано перелік регуляторних актів, які є актуальними для подальшого застосування, потребують внесення змін або визнання такими, що втратили чинність. Робочою групою рекомендовано визнати такими, що потребують скасування наступні акти:

 1.  рішення Володимир-Волинської міської ради:

від 26.06.2018р. №26/6 “Про обмеження режиму роботи закладам, які здійснюють діяльність у сфері розповсюдження лотерей” 
- від 20.06.2012р. №18/20 “Про порядок залучення коштів замовників будівництва на розвиток інженерно - транспортної та соціальної інфраструктури міста Володимира - Волинського”
- від 08.04.2009р. № 33/3 “Про затвердження Порядку часткового відшкодування з міського бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого підприємництва для реалізації інвестиційних проектів”

2. рішення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради від 16.05.2014р. №134 “Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території м. Володимира-Волинського”

3.  рішення Зарічанської сільської ради від 21.06.2018р. №28/10 «Про пайову участь замовників будівництва у розвитку інфраструктури Зарічанської сільської ради».

 
Потреба  і мета прийняття рішення
Упорядкування діючих регуляторних актів з метою їх подальшого застосування на території  Володимир-Волинської  міської територіальної громади.
 
Механізм  виконання рішення
Рішення  буде розміщено на сайті Володимир – Волинської міської ради та внесено до  Єдиного державного веб-порталу відкритих даних.
 
 
Начальник управління
економічного розвитку та інвестицій                                          Оксана  СУБИЦЬКА