ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Процька Л.С.

Доповідач:

Процька Л.С.

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.03.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 65
Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту.

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
 РІШЕННЯ
                         №  ________
м. Володимир-Волинський
 
Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення  меж частини
земельної ділянки, на яку поширюється
право сервітуту
 
           Розглянувши заяву ПрАТ «Володимир-Волинське АТП-10707» про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту,  відповідно до ст.12, 20, 79-1, 96, 122  Земельного кодексу України, ст.19, 22, п.ї) ст.  25, 26, 55-1  Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр»,  керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
   1. Надати  Приватному акціонерному товариству  «Володимир-Волинське АТП-10707»  дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки загальною площею 618 кв.м., кадастровий №0710200000:01:003:0318,  на яку поширюється право  сервітуту на право проїзду, проходу через земельну ділянку,  площею  202 кв.м, за адресою  вул. Ковельська, 181 у м.Володимирі-Волинському.
2. Рекомендувати  юридичній особі  у місячний термін замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право  сервітуту,  у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  документацій  із землеустрою.
         3. Виготовлену документацію подати до відділу у м.Володимирі-Волинському міськрайонного управління у Володимир-Волинському районі та м. Володимирі-Волинському  Головного управління Держгеокадастру у Волинській області для здійснення державної реєстрації земельної ділянки у порядку, визначеному чинним законодавством України.
4. Після здійснення державної реєстрації земельної ділянки, зазначеної в п.1, подати розроблену документацію на розгляд міської ради для затвердження та прийняття відповідного рішення. 
          5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Лариса Процька  34953