ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 64

 

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
 РІШЕННЯ
 
                         №  ________
м. Володимир-Волинський
 
Про надання дозволу на розроблення
технічних документацій із землеустрою
щодо встановлення  (відновлення) меж
земельних ділянок в натурі  (на місцевості)
 
           Розглянувши заяви  про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), відповідно до ст.12, 20, 41, 79-1, 91, 96, 122, 123  Земельного кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», ст.19, 22, 25, 26, 55  Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр»,  керуючись п.34 ч.1 cт.26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 11973 кв.м. за адресою вул.Академіка Глушкова у м.Володимирі-Волинському  Кооперативу по експлуатації і будівництву гаражів «Сєвер»  для  колективного гаражного будівництва, яка знаходиться в постійному користуванні  згідно Державного акта на право постійного користування землею серії ВЛ, зареєстрованого 08.12.1997р. за №63, з метою наступної передачі у власність.
         2.Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Міщуку Віктору Степановичу, як спадкоємцю власника земельної частки (паю), відповідно до свідоцтва про право на спадщину за заповітом від 22.12.2020 року,  серія НМП 274306, площею 2,5044 га  ріллі, номер ділянки 658  із невитребуваних (нерозподілених) земельних ділянок, які знаходяться за межами населеного пункту с.Суходоли, з метою формування земельної  ділянки, її державної реєстрації та виділення в натурі (на місцевості) громадянину для ведення особистого селянського господарства.
         3. Рекомендувати  юридичній особі та гр.Міщуку В. С. у місячний термін замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) у суб’єктів господарювання, які згідно закону можуть виступати розробниками  документацій  із землеустрою.
         4. Виготовлену документацію подати до відділу у м.Володимирі-Волинському міськрайонного управління у Володимир-Волинському районі та м. Володимирі-Волинському  Головного управління Держгеокадастру у Волинській області для здійснення державної реєстрації земельної ділянки у порядку, визначеному чинним законодавством України.
5. Після здійснення державної реєстрації земельної ділянки, зазначеної в п.1, подати розроблену документацію на розгляд міської ради для затвердження та прийняття відповідного рішення щодо надання (передачі) земельної ділянки. 
          6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу.
 
 
Міський  голова                                                                     Ігор ПАЛЬОНКА
Лариса Процька  34953
Інна Лесь             91793