ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Книш А.А.

Доповідач:

Книш А.А.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.03.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 32
Про затвердження Положення про відділення муніципальної варти Володимир-Волинської міської ради в новій редакції.

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

Про затвердження Положення про
відділення муніципальної варти
Володимир-Волинської міської
ради в новій редакції
 
 Відповідно до статті 25, статті 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", у зв'язку зі зміною штатної чисельності працівників відділення муніципальної варти міська рада
 
ВИРІШИЛА:


          1. Затвердити Положення про відділення муніципальної варти Володимир- Волинської міської ради в новій редакції (додаток №1).
          2. Затвердити граничну чисельність працівників відділення муніципальної варти Володимир-Волинської  міської ради в кількості 10,5 штатних одиниці. (додаток №2)  
          3. Начальнику відділення муніципальної варти Володимир-Волинської міської ради Книшу А.А.:
         3.1. Здійснити заходи щодо реєстрації Положення в новій редакції згідно з чинним законодавством України.
         3.2. Провести розрахунок додаткової потреби на утримання працівників відділення муніципальної варти Володимир-Волинської міської ради на 2021 рік та подати бюджетний запит у фінансове управління виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
         4. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Томашук І.Г.) передбачити додаткові асигнування у бюджеті Володимир-Волинської міської територіальної громади на фінансування відділення муніципальної варти Володимир-Волинської міської ради.
         5. Міському голові (Пальонці І.А.) дати доручення виконавчим органам міської ради розглянути питання щодо необхідності забезпечення автомобільним транспортом  відділення муніципальної варти Володимир-Волинської міської ради.
          6. Визнати такими, що втратили чинність Додаток №1, №2 затверджених рішенням міської ради від 16 листопада 2017 року №21/23 "Про перейменування відділення муніципальної поліції Володимир-Волинської міської ради та затвердження Положення в новій редакції".
           7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів і з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
            8. Дане рішення набирає чинності з дня офіційного оприлюднення.
 
 
 
Міський голова                                                                                                   Ігор ПАЛЬОНКА
Андрій Книш 38507

 

ДОДАТКИ

1 31 20.01.20 Пояснювальна записка до рішення ІП.pdf Переглянути
2 31 Додаток до положення №1.pdf Переглянути
3 31 Додаток до Положення №2.pdf Переглянути
4 31 Додаток до положення №3.pdf Переглянути
5 31 Додаток до рішення 2 чисельність структура.pdf Переглянути
6 31 Додаток до рішення 1 (Положення)....pdf Переглянути