ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 27

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
 
РІШЕННЯ
 
____________ №_________
м. Володимир - Волинський
 
Про утворення Управління
містобудування, архітектури та комунальних
ресурсів виконавчого комітету
Володимир-Волинської міської ради
 
З метою оптимізації, вдосконалення та забезпечення ефективності  роботи виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради, відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», враховуючи рішення Володимир-Волинської міської ради «Про затвердження структури апарату ради та виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради» від 26.01.2021р. №4/6, розглянувши пропозиції міського голови, враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись ст.ст. 25, 54, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
            1. Утворити у структурі виконавчих органів Володимир – Волинської міської ради, як юридичну особу публічного права, Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради з організаційно-правовою формою «Орган місцевого самоврядування».
           2.Затвердити Положення про Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (додається).
           3. Уповноважити керуючого справами Лошенюк І.П. здійснити заходи щодо проведення державної реєстрації Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради згідно чинного законодавства України.
           4. Визначити місцезнаходження Управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради за адресою: 44700, м. Володимир-Волинський, вул. Устилузька, 17.
           5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
 
Міський  голова                                                                         Ігор ПАЛЬОНКА
Ірина Лошенюк 35703
 
 
Пояснювальна записка
до проєкту рішення
«Про утворення Управління
містобудування, архітектури та комунальних
ресурсів виконавчого комітету
Володимир-Волинської міської ради»
 
Проєкт рішення розроблено з метою удосконалення організації роботи і забезпечення оновлення виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради, що сприятиме підвищенню професійності та ефективності служби в органах місцевого самоврядування, відповідно до постанови Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17.07.2020р. №807-IX, рішення Володимир-Волинської міської ради «Про затвердження структури апарату ради та виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради» від 26.01.2021р. №4/6, керуючись ст.ст. 25, 54, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Також в проєкті рішення розкрито механізм реорганізації виконавчих органів міської ради, відповідно до вимог чинного законодавства України.
 
 
 
Керуючий справами                                                             Ірина ЛОШЕНЮК