ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 25

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
 
РІШЕННЯ
 

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
 
РІШЕННЯ
 
____________ №_________
м. Володимир - Волинський
 
Про утворення Управління
з гуманітарних питань
 
З метою оптимізації, вдосконалення та забезпечення ефективності  роботи виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради, відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», враховуючи рішення Володимир-Волинської міської ради «Про затвердження структури апарату ради та виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради» від 26.01.2021р. №4/6, розглянувши пропозиції міського голови, враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись ст.ст. 25, 54, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
            1. Утворити у структурі виконавчих органів Володимир – Волинської міської ради, як юридичну особу публічного права, Управління з гуманітарних питань Володимир – Волинської міської ради з організаційно-правовою формою «Орган місцевого самоврядування» реорганізувавши шляхом злиття управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради  (код ЄДРПОУ 05384347, місцезнаходження: 44700, м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська, 129) з відділом культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (код ЄДРПОУ 20123667, місцезнаходження: 44700, м. Володимир-Волинський, вул. Івана Франка, 8), поклавши на управління, що утворюється, функції з реалізації державної політики у сфері освіти, молоді та спорту, культури, мистецтва і туризму, які виконували вищезазначені виконавчі органи міської ради.
           2. Затвердити Положення про  Управління з гуманітарних питань Володимир – Волинської міської ради (Додаток 1)
           3. Утворити комісію з реорганізації управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради  та відділу культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Додатком 2).
              3.1. Зобов’язати голову комісії з реорганізації, шляхом злиття, управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради та відділу культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради:
               - в установленому чинним законодавством порядку письмово повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, про прийняте рішення щодо припинення відповідних юридичних осіб та подати необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів;
               - провести в установленому чинним законодавством порядку необхідні юридичні дії та заходи, пов’язані з припинення юридичних осіб;
               - подати передавальний акт на затвердження міському голові.
          4. Установити не менше двох місяців строк для пред’явлення вимог кредиторів з моменту публікації в спеціалізованому друкованому засобі масової інформації повідомлення про прийняття рішення щодо припинення управління освіти, молоді та спорту  виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради та відділу культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради. Вимоги кредиторів розглядаються в порядку, передбаченому чинним законодавством.
              5. Управлінню освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради та відділу культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради продовжувати здійснювати повноваження та виконувати функції, визначені у Положеннях.                       
            6. Установити, що Управління з гуманітарних питань Володимир – Волинської міської ради є правонаступником зобов’язань, прав та обов’язків управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради (код ЄДРПОУ 05384347) та відділу культури і туризму виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради (код ЄДРПОУ 20123667) у частині зобов’язань, прав та обов’язків з реалізації державної політики у сфері освіти, молоді та спорту, культури, мистецтва і туризму у Володимирі – Волинській міській територіальній громаді.
            7. Відділу з питань цивільного захисту та кадрової роботи виконавчого комітету міської ради (Самчук С.Г.) попередити працівників управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради та  відділу культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради про ліквідацію їхніх посад. При проведенні попередження працівників забезпечити дотримання вимог трудового законодавства при проведенні скорочення чисельності працівників.
              8. Начальнику управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради Петруку В.М., начальнику відділу культури і туризму виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради  Віслобокову Р.Ю. попередити працівників управління та відділу про наступні для них зміни в організації праці. При проведенні попередження працівників забезпечити дотримання вимог трудового законодавства при проведенні скорочення чисельності працівників.
              9. Відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення виконавчого комітету міської ради (Фейдак Л.О.) привести штатний розпис у відповідність до внесених змін.
              10. Управлінню з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради:
               - подати штатний розпис Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради на затвердження міському голові;
              - подати фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Томашук І.Г.) розрахунок потреби асигнувань міського бюджету на утримання штатних одиниць управління до кінця бюджетного року.
                11. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Томашук І.Г.):
                - проводити фінансування управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради та відділу культури і туризму виконавчого комітету Володимир – Волинської міської ради, що реорганізовується шляхом злиття, до припинення в установленому чинним законодавством порядку його діяльності;
                 - провести аналіз наданої Управлінням з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради  потреби асигнувань на утримання штатних одиниць управління та передбачити необхідні кошти у міському бюджеті.
              13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
Міський  голова                                                                         Ігор ПАЛЬОНКА
Ірина Лошенюк 35703