ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Лошенюк І.П.

Доповідач:

Лошенюк І.П.

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

15.03.2021

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ / ПРОПОЗИЦІЇ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 24
Про ліквідацію, перейменування та створення виконавчих органів міської ради та затвердження їх Положення (без статусу юридичної особи).

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
____________ № ________
м.Володимир-Волинський             
 
Про ліквідацію, перейменування 
та створення виконавчих органів
міської ради та затвердження їх Положення
   (без статусу юридичної особи)
 
З метою удосконалення організації роботи виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради, відповідно до постанови Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17.07.2020р. №807-IX, рішення Володимир-Волинської міської ради «Про затвердження структури апарату ради та виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради» від 26.01.2021р. №4/6 розглянувши пропозиції міського голови, враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись ст.ст. 25, 54, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Припинити діяльність виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради шляхом ліквідації (без статусу юридичної особи):
1.1. Відділ з питань цивільного захисту та кадрової роботи виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
1.2. Відділ проектної діяльності та міжнародного співробітництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
1.3. Управління економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
1.4. Відділ з питань праці та соціально-трудових відносин управління соціального захисту населення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
1.5. Управління містобудування і архітектури виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
1.6. Відділ майнових і земельних ресурсів виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
1.7. Центр надання адміністративний послуг виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
1.8. Відділ з питань державної реєстрації виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
 
2. Перейменувати та затвердити Положення виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради:
2.1. Відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної і мобілізаційної роботи, запобігання та виявлення корупції виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради у  відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної і мобілізаційної роботи, цивільного захисту, надзвичайних ситуацій та охорони праці виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
2.1.1. Затвердити положення про відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної і мобілізаційної роботи, цивільного захисту, надзвичайних ситуацій та охорони праці виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Додаток 1).
2.2. Загальний відділ виконавчого комітету міської ради у відділ документального забезпечення та контролю виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
2.2.1. Затвердити положення про відділ документального забезпечення та контролю виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Додаток 2).
2.3. Відділ організаційно-аналітичної роботи виконавчого комітету міської ради у організаційно-виконавчий відділ виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
2.3.1.Затвердити положення про організаційно-виконавчий відділ виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Додаток 3).
 
3. Утворити нові виконавчі органи Володимир-Волинської міської ради  (без статусу юридичної особи):
3.1. Патронатну службу виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
3.1.1. Затвердити положення про патронатну службу виконавчого комітету  Володимир-Волинської міської ради (Додаток 4).
3.2. Відділ зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
3.2.1. Затвердити положення про відділ зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Додаток  5).
3.3. Відділ економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
3.3.1. Затвердити положення про відділ економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Додаток 6).
3.4. Відділ міжнародної діяльності та туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
3.4.1. Затвердити положення про відділ міжнародної діяльності та туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Додаток 7).
3.5. Відділ з питань кадрової роботи виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.
3.5.1. Затвердити положення про відділ з питань кадрової роботи виконавчого комітету міської ради (Додаток 8).
3.6. Відділ з питань праці виконавчого комітету міської ради.
3.6.1. Затвердити положення про відділ з питань праці виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради (Додаток  9).
 
4. Затвердити Положення у новій редакції:
4.1. Про юридичний відділ виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради додається (Додаток 10).
4.2. Про відділ ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради додається (Додаток 11).
4.3. Про Службу у справах дітей виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради додається (Додаток  12).
4.4. Про відділ бухгалтерського обліку та господарського забезпечення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради додається (Додаток 13).
5. Міському голові:
         5.1. У зв'язку із змінами в організації праці та скорочення штату працівників, виконати розподіл граничної чисельності працівників виконавчих органів міської ради у межах встановленої загальної граничної чисельності (145,5 одиниць) та забезпечити скорочення штату працівників відповідно до вимог діючого трудового законодавства.
   5.2. Затвердити штатні розписи виконавчих органів Володимир-Волинської міської ради.
         5.3. Відповідно до Кодексу законів про працю України та Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», із дотриманням соціально-правових гарантій, забезпечити переведення працівників, і вивільнення окремих працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці, скороченням чисельності та штатів.
        5.4. Забезпечити фінансування діяльності працівників виконавчих органів міської ради, що фінансуються з міського бюджету, з урахуванням змін, внесених цим рішенням.
        6. Вважати такими, що втратили чинність:
        6.1. Рішення Володимир-Волинської міської ради «Про затвердження Положень окремих виконавчих органів Володимир-Волинської міської  ради»  від 01.12.2015р. № 2/7 зі змінами та доповненнями;
          6.2. Рішення Володимир-Волинської міської ради «Про затвердження у новій редакції Положення про відділ ведення Державного реєстру виборців» від 15.07.2016р. №2/9.
        7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
 
Міський  голова                                                                         Ігор ПАЛЬОНКА
Ірина Лошенюк 35703
 

ДОДАТКИ

1 23 1_Атаманчук.pdf Переглянути
2 23 3_Положення_оргвiддiл.pdf Переглянути
3 23 2_Докуметал_ного_забезпеченя.pdf Переглянути
4 23 4_патронатна_служба.pdf Переглянути
5 23 13_бухоблiк.pdf Переглянути
6 23 12_Служба_дiтей.pdf Переглянути
7 23 11_Рестр_виборцiв.pdf Переглянути
8 23 10_юристи_(1)_(1).pdf Переглянути
9 23 9_Праця_положення_про_вiддiл_(1).pdf Переглянути
10 23 8_ПОЛОЖЕННЯ_КАДРИ_(2).pdf Переглянути
11 23 7_вiддiл_мiжнародного_спiвробiтництва_i_туризму.pdf Переглянути
12 23 6_Економiка.pdf Переглянути
13 23 5_вiддiл_звязкiв_з_громадкiстю_(2).pdf Переглянути
14 23 Несамостiйнi_Пояснюв.pdf Переглянути