ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Ігор Возний

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

03.03.2023

Галузь:

Комунальне господарство та благоустрій

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 21/15
Про Комплексну програму енергозбереження (підвищення енергоефективності) у бюджетній сфері Володимир – Волинської міської територіальної громади на 2023 – 2025 роки

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 
03.03.2023р. № 21/15
м. Володимир
 
Про Комплексну програму
енергозбереження (підвищення
енергоефективності) у бюджетній
сфері Володимир – Волинської міської
територіальної громади на 2023 – 2025 роки
 
З метою реалізації комплексу заходів щодо енергозбереження (підвищення енергоефективності) у бюджетній сфері Володимир – Волинської міської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про енергетичну ефективність»,  Закону України «Про енергетичну ефективність будівель», Закону України «Про енергозбереження», Закону України «Про альтернативні види палива», керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада
 
ВИРIШИЛА:
 
1. Затвердити Комплексну програму енергозбереження (підвищення енергоефективності) у бюджетній сфері Володимир – Волинської міської територіальної громади на 2023 – 2025 роки (надалі - Програма), що додається.
2. Управлінню інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради (Возний І.П.)  передбачати видатки на реалізацію даної Програми виходячи з реальної можливості бюджету.
3. Управлінню бюджету та фінансів виконавчого   комітету  Володимирської міської  ради   (Субицька О.М.) забезпечити фінансування Програми в межах бюджетних призначень на відповідні роки.
4. Координацію роботи по виконанню Програми покласти на управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради (Возний І.П.).
5. Управлінню інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради (Возний І.П.) щокварталу до 10 числа наступного місяця подавати інформацію про використання коштів на виконання Програми управлінню бюджету та фінансів виконавчого комітету Володимирської міської ради (Субицька О.М.) та щорічно за підсумками року надавати звіт про виконання Програми відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету Володимирської міської ради  (Шумєєв П.В.).
6. Відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій виконавчого комітету Володимирської міської ради (Шумєєв П.В.) включити дану Програму  у додаток 2 «Переліку міських цільових програм» Програми економічного, соціального та культурного розвитку Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань власності та житлово – комунального господарства та постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.     
   
 
 Міський голова                                                                                   Ігор ПАЛЬОНКА
Ігор Возний 0800333262
 

ДОДАТКИ

1 21-15 Додаток 1. Заходи.pdf Переглянути
2 21-15 Програма.pdf Переглянути
3 21-15 Рішення.pdf Переглянути