ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Анатолій Сурмик

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

02.12.2022

Галузь:

Культура та мистецтво

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 19/13
Про затвердження   Програми розвитку культури та мистецтва Володимир-Волинської  міської територіальної  громади на 2023-2027 роки

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ
 

РІШЕННЯ

02.12.2022№19/13
м. Володимир
 
Про затвердження   Програми
розвитку культури та мистецтва
Володимир-Волинської  міської
територіальної  громади
на 2023-2027 роки
 

Відповідно до  Законів України «Про культуру», «Про музеї та музейну справу», «Про бібліотеки та бібліотечну справу», «Про позашкільну освіту», «Про охорону культурної спадщини», рішення Волинської обласної ради №29/16 від 12.03.2020р. «Про стратегію розвитку Волинської області до 2027 року», рішення Володимир-Волинської міської ради від 15.12.2016 року № 12/7 “Про затвердження Стратегії розвитку м. Володимира-Волинського на 2017-2027 роки”,  з метою створення умов для реалізації державної політики в сфері культури, розвитку культурно-мистецьких процесів в умовах сьогодення, забезпечення духовних і мистецьких потреб жителів Володимир-Волинської міської територіальної громади  на свободу творчості та вільного доступу до культурних надбань, формування та розвитку сучасної інфраструктури галузі, поліпшення умов творчої діяльності працівників культури і мистецтва, збереження національно-культурної спадщини, розвитку осередків традиційних народних ремесел,  впровадження в діяльність установ культури інноваційних технологій, керуючись п.22 ч.1 ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 
1. Затвердити  Програму розвитку культури та мистецтва Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2023-2027 роки (далі – Програма), що додається.
2. Управлінню бюджету та фінансів  виконавчого   комітету  міської  ради   (Субицька О.М.) забезпечити фінансування Програми в межах  бюджетних призначень.
3. Управлінню з гуманітарних питань виконавчого комітету міської ради (Бігун О.А.):
3.1. Щорічно передбачати  видатки на реалізацію Програми в межах реальної можливості бюджету;
3.2. Забезпечити виконання Програми в межах кошторисного призначення;
3.3.Щокварталу до 15 числа наступного місяця, інформувати управління бюджету та фінансів  виконавчого комітету міської ради  (Субицька О.М.) про хід виконання заходів та обсяг використаних коштів на реалізацію Програми;
3.4. Щорічно до 15 березня інформувати постійну комісію з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва про хід виконання Програми.
4. Відділу економічного розвитку, проектної діяльності та інвестицій виконавчого комітету міської ради (Куран Н.М.) включити цю Програму у додаток 2 Програми економічного, соціального та культурного розвитку Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2023-2027 роки.
5. Контроль за виконанням цієї Програми покласти на постійну комісію з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва.
 
 
 Міський голова                                                                      Ігор ПАЛЬОНКА
Анатолій Сурмик 35155                                                   
 

ДОДАТКИ

1 19-13 Заходи.pdf Переглянути
2 19-13 Рішення та програма.pdf Переглянути