ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Лазар

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

02.12.2022

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 19/85
Про затвердження Положення про відзнаку Володимирської  міської ради   “За заслуги перед містом ”

ВОЛОДИМИРСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
 

РІШЕННЯ

02.12.2022 № 19/85
м. Володимир
 
Про затвердження Положення
про відзнаку Володимирської  міської ради  
За заслуги перед містом
 
З метою відзначення громадян, що зробили вагомий внесок у розвиток Володимир-Волинської міської територіальної громади в цілому та її адміністративного центру – Володимира, зокрема, підвищення авторитету міста на державному та регіональному рівнях, впорядкування та регламентації нагородження відзнакою Володимирської міської ради  «За заслуги перед містом», відповідно до статей 22, 25, п.49 ч.1 ст.26  26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись ст.6 Статуту територіальної громади міста Володимира-Волинського, затвердженого рішенням сесії міської ради від 7 вересня 2018 року №28/30, враховуючи рекомендації постійних комісій, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити Положення про відзнаку Володимирської міської ради “За заслуги перед містом” (додається).
2. Встановити, що всі відзнаки міської ради «За заслуги перед містом Володимир-Волинський», присвоєні рішеннями міської ради, залишаються чинними та на них поширюється дія Положення зазначеного у п.1 цього рішення.
3. Положення про відзнаку міської ради «За заслуги перед містом Володимир-Волинський», затвердженого рішенням міської ради від 25.06.2008 № 26/22 (зі змінами), вважати таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції.
 
 
 
Міський голова                                                                         Ігор ПАЛЬОНКА
Наталія Лазар 0800333262
 


  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення Володимирської міської ради
02.12.2022 № 19/85
 
 
 
ПОЛОЖЕННЯ
про відзнаку Володимирської міської ради «За заслуги перед містом»
 
1. Загальні положення
 
1.1. Нагородження нагрудним знаком "За заслуги перед містом" здійснюється за рішенням сесії міської ради.
1.2. Відзнакою Володимирської міської ради «За заслуги перед містом» нагороджуються особи за особливі заслуги перед містом, територіальною громадою, особистий внесок у розвиток соціально-економічної сфери, за визначну благодійницьку, гуманістичну та громадську діяльність, за особисті мужність і героїзм, виявлені при відбитті військової агресії російської федерації проти України, рятуванні людей, матеріальних цінностей, при виконанні військового, службового, громадського обов'язку в умовах, пов'язаних з ризиком для життя.
1.3. Нагрудним знаком нагороджуються громадяни України, а також іноземні громадяни.
1.4. Нагородження відзнакою «За заслуги перед містом» може бути проведено посмертно.
 
2. Порядок представлення до нагородження відзнакою Володимирської міської ради „За заслуги перед містом”
 
2.1. Подання про нагородження відзнакою мають право вносити: міський голова, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, депутати міської ради, керівники виконавчих органів міської ради, керівники підприємств, установ, громадських організацій та релігійних громад, органів самоорганізації населення, що діють на території Володимир-Волинської міської територіальної громади.
2.2. До подання додаються:
- біографічна довідка кандидата;
- вичерпна інформація із зазначенням досягнень кандидата, що претендує на відзначення, або інформація про досягнення, що стали підставою для порушення подання. До відомостей про трудові/творчі досягнення може додаватися і протокол зборів трудового (творчого або іншого) колективу;
- відомості про попередні нагороди (при наявності).
2.3. Документи, зазначені в п.2.2. цього розділу, внесені з порушенням вимог, повертаються особі, яка надала клопотання про нагородження для доопрацювання та після усунення недоліків, що стали причиною повернення, розглядаються наново профільним виконавчим органом.
2.4. За результатами розгляду подань, що надійшли на ім’я Володимирського міського голови, профільний виконавчий орган готує проєкт рішення Володимирської міської ради про представлення до нагородження відзнакою Володимирської міської ради „За заслуги перед містом”відповідного кандидата.
2.5. У разі втрати (псування) відзнаки «За заслуги перед містом” дублікат не видається.
 
3. Порядок вручення та носіння відзнаки міської ради «За заслуги перед містом»
 
3.1. Нагрудний знак "За заслуги перед містом", як правило, вручає міський голова, а в разі його відсутності – секретар міської ради або перший заступник міського голови.
3.2. Вручення відзнаки проводиться в обстановці урочистості і широкої гласності.
3.3. Нагородженому відзнакою міської ради «За заслуги перед містом» видається посвідчення скріплене підписом міського голови та гербовою печаткою міста.
3.4.Особі, нагородженій відзнакою, вручається сама відзнака та посвідчення до неї.
3.3. У випадку встановлення нагороди «За заслуги перед містом» посмертно - атрибути нагороди вручаються родині померлого  (загиблого).
3.4. Відзнака Володимирської міської ради «За заслуги перед містом»  є пам’ятною відзнакою у вигляді нагрудного знаку затвердженого зразку (ескіз додається)
 
 
 
Начальник
організаційно-виконавчого відділу
виконавчого комітету міської ради                                   Наталія ЛАЗАР

 
 

ДОДАТКИ

1 19-85 Рішення.pdf Переглянути
2 19-85 Додаток.pdf Переглянути