ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Наталія Лазар

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.12.2021

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 12/89
Про план роботи міської ради на І півріччя 2022 року

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
23.12.2021  № 12/89
м.Володимир-Волинський                     
 
Про план роботи міської ради
на І півріччя 2022 року
 
 
 
Відповідно до п.7 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи пропозиції депутатів, постійних комісій міської ради,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити План роботи міської ради на І півріччя 2022 року (додається).
2.Дозволити міському голові, секретарю міської ради, першому заступнику та заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, постійним комісіям міської ради при необхідності вносити зміни до Плану роботи.
3. Координацію роботи по виконанню Плану покласти на секретаря міської ради Юхимюка І.М.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради в межах їх повноважень.
 
 
 
Міський голова                                                                            Ігор ПАЛЬОНКА
Іван Юхимюк 0800333262
Наталія Лазар

 
  
 
                                                                                                            Додаток
 
                                                                                                          ЗАТВЕРДЖЕНО
                                                                                                            Рішення міської ради
                                                                                                          від 23.12.2021 № 12/89
 
П Л А Н
роботи міської ради на І півріччя 2022 року
№ п/п Зміст питання Термін розгляду Ініціатор Інформують
І. Питання, що пропонуються для розгляду на сесіях міської ради
1. Про внесення змін до рішення міської ради
 «Про бюджет Володимир-Волинської
міської територіальної громади на 2022 рік»
У терміни, визначені бюджетним кодексом України Управління бюджету та фінансів виконавчого комітету міської ради
 
 
Управління бюджету та фінансів виконавчого комітету міської ради
2. Про виконання місцевого бюджету за підсумками 2021 року У терміни, визначені бюджетним кодексом України Управління бюджету та фінансів виконавчого комітету міської ради
 
Управління бюджету та фінансів виконавчого комітету міської ради
3. Звіт про виконання «Плану роботи міської ради на ІІ півріччя 2021 року» І квартал Депутати міської ради Секретар міської ради
4. Звіт про роботу постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів I квартал Постійна комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів
 
Наталія Василець
 
ІІ. Питання, що пропонуються для розгляду на засіданнях постійних комісій:
Постійна комісія з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції
1.
 
Здійснення контролю за дотриманням Регламенту міської ради та Кодексу етики Постійно Постійна комісія з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції
 
Відповідальні особи, члени комісії
2. Розгляд звернень громадян та суб’єктів господарювання до міської ради з питань депутатської діяльності та етики При необхідності Постійна комісія з питань регламенту, депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, правопорядку та протидії корупції
 
 
Відповідальні особи
Постійна комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів
1.
 
Контроль за виконанням рішень міської ради «Про міський бюджет на 2022 рік»  у розрізі галузей Щосесійно Постійна комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Управління фінансів виконавчого комітету міської ради, головні розпорядники коштів
2. Про Програму сприяння розвитку малого і середнього підприємництва Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2022-2024 роки (у частині внесення змін у зв’язку з перейменуванням міста) Лютий Постійна комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Куран Н.М.
3. Інформація щодо доцільності функціонування МНВК Травень Постійна комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Бігун О.А.
Директор МНВК
4. Звіт заступників міського голови за 2021 рік І півріччя Постійна комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Матвійчук Я.А.
Гудим А.Б.
 
Постійна комісія з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу
1. Розгляд звернень громадян та суб’єктів господарювання до міської ради з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу При необхідності Постійна комісія з питань містобудування, архітектури, земельних відносин, лісових та водних ресурсів і агропромислового комплексу Відповідальні особи
 
 
 
Постійна комісія з питань торгівлі, послуг, розвитку підприємництва та інвестицій
1. Про розгляд звернень, що надійшли від місцевих підприємців на адресу постійної депутатської комісії При надходженні Постійна комісія з питань торгівлі, послуг, розвитку підприємництва та інвестицій Члени комісії
2. Про виконання Програми сприяння розвитку малого і середнього підприємництва у місті Володимирі – Волинському на 2019-2021 роки. Лютий Постійна комісія з питань торгівлі, послуг, розвитку підприємництва та інвестицій

Відділ економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій

3. Інформація про роботу КП «Троянда» у 2021 році Березень Постійна комісія з питань торгівлі, послуг, розвитку підприємництва та інвестицій Ломанська О.М.
4. Інформація про роботу КП «Речовий ринок» у 2021 році - І кварталі 2022 року. Квітень Постійна комісія з питань торгівлі, послуг, розвитку підприємництва та інвестицій Крищук С.Г.
5. Інформація про роботу КП «Володимирліфт» у 2021 році - І кварталі 2022 року. Травень Постійна комісія з питань торгівлі, послуг, розвитку підприємництва та інвестицій Матишейко В.В.
 
Постійна комісія з питань охорони здоров’я, екології та соціального захисту населення
1. Виїзні засідання в управління соціальної політики та його підвідомчі установи
 
Постійно Постійна комісія з питань охорони здоров’я, екології та соціального захисту населення Голюк Н.О.
2. Інформація про роботу відділення муніципальної варти Володимир-Волинської міської ради у 2021 році Січень Постійна комісія з питань охорони здоров’я, екології та соціального захисту населення Книш А.А.
3. Інформація про роботу Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у 2021 році Лютий Постійна комісія з питань охорони здоров’я, екології та соціального захисту населення Голюк Н.О.
Самчук Г.Й.
4. Про виконання Програми  забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, і осіб з їх числа на 2017-2021 роки Лютий Постійна комісія з питань охорони здоров’я, екології та соціального захисту населення Сидорук Л.М.
Юхимюк В.О
Возний І.П.
  Про хід виконання Комплексної програми охорони навколишнього природного середовища, зелених насаджень, їх збереження і поновлення у Володимир-Волинській міській територіальній громаді на 2021 – 2023 роки Березень Постійна комісія з питань охорони здоров’я, екології та соціального захисту населення Возний І.П.
  Про хід виконання Програми соціального захисту населення Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки Квітень Постійна комісія з питань охорони здоров’я, екології та соціального захисту населення Голюк Н.О.
  Інформація про діяльність КП «Володимир-Волинська стоматологічна поліклініка» за 2021 рік Травень Постійна комісія з питань охорони здоров’я, екології та соціального захисту населення Нестеряк Р.О.
  Про хід виконання Програми підтримки епізоотичного благополуччя, проведення  лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини у  Володимир-Волинській міській територіальній громаді на 2021 – 2023 роки Червень Постійна комісія з питань охорони здоров’я, екології та соціального захисту населення Лозовицька Н.С.
 
Постійна комісія з питань власності та житлово-комунального господарства
1. Про внесення змін і доповнень до Переліку об’єктів комунальної власності на території об’єднаної громади. Упродовж року Постійна комісія з питань власності та житлово-комунального господарства Процька Л.С.
2. Інформація щодо роботи КП «Управляюча житлова компанія» у 2021 році Лютий Постійна комісія з питань власності та житлово-комунального господарства Вишневський І.М.
3. Інформація про роботу КП «Троянда» у 2021 році Березень Постійна комісія з питань власності та житлово-комунального господарства Ломанська О.М.
4. Інформація про роботу КП «Володимир-Волинський містопроект» у 2021 році – І півріччі 2022 року. Квітень Постійна комісія з питань власності та житлово-комунального господарства Шибальська Н.М.
5. Інформація про роботу КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» у 2021 році – І півріччі 2022 року. Травень Постійна комісія з питань власності та житлово-комунального господарства Коба С.А.
6. Інформація про роботу КП «Полігон» у 2021 році – І півріччі 2022 року. Червень Постійна комісія з питань власності та житлово-комунального господарства Собіпан В.М.
 
Постійна комісія з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва
1. Інформація про роботу культурно-мистецького центру в 2021 році Січень Постійна комісія з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва
 
Директор КМЦ
2. Інформація про роботу Володимир-Волинського історичного музею ім. О.Дверницького у 2021 році
 
Лютий Постійна комісія з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва
 
Директор історичного музею ім. О.Дверницького
 
 
 
3. Інформація про роботу МНВК у 2021 році Лютий Постійна комісія з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва
 
Директор МНВК
 
 
4. Звіт про роботу КО «Володимир-Волинський інклюзивно-ресурсний центр» за 2021 рік
 
Березень Постійна комісія з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва
 
Директор ІРЦ
5. Інформація про роботу Володимир-Волинської ДЮСШ ім. О.Зінкевича у 2021 році
 
Березень Постійна комісія з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва
 
Директор ДЮСШ ім. О.Зінкевича
6. Інформація про хід виконання  Програма розвитку та підтримки галузі культури і мистецтва у місті Володимирі-Волинському на 2020 – 2022 роки Квітень Постійна комісія з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва
 
Бігун О.А.
Сурмик А.І.
7. Інформація про хід виконання  Програми розвитку туризму у місті Володимирі-Волинському  на 2020-2022 роки Квітень Постійна комісія з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва
 
Підгурець К.А.
8. Інформація про роботу ЦПРПП Травень Постійна комісія з питань освіти, науки, культури, туризму, молодіжної політики, спорту і міжнародного співробітництва
 
Страхарчук Л.А.
 
ІІІ. Основні  організаційні заходи
№ п/п Назва заходу Термін проведення Відповідальні
1. Проведення днів депутата міської ради За потребою Секретар міської ради, відділ організаційно-аналітичної роботи
2. Участь депутатів міської ради у відзначенні державних свят та проведенні культурно-масових заходів Згідно дат проведення Секретар міської ради,
відділ організаційно-аналітичної роботи
 
 
 
Секретар міської ради                                                                                        Іван ЮХИМЮК

ДОДАТКИ

1 12-89 Рішення.pdf Переглянути